Bowflex SelectTech 840i - Verstelbare Kettlebell - 3.5 tot 18 kg

€249,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Begin swingend aan je kettlebell training met de Bowflex SelectTech Kettlebell 840i. De eerste verstelbare kettlebell op de markt! Draai aan de knop om een keuze te maken uit zes verschillende gewichten (3.5 tot 18 kg) terwijl het formaat van de kettlebell niet wijzigt. Bespaar tijd en ruimte door simpelweg het gewicht te selecteren dat je nodig hebt om je eigen kettlebell full-body training uit te voeren in je eigen huis. Combineer een kracht- en cardiotraining in één snelle en effectieve training met de Bowflex SelectTech Kettlebell 840i. 

 

De technologie van Bowflex

 

Door aan de knop te draaien verstel je automatisch het gewicht van 3.5 tot maar liefst 18 kg. Er zijn zes verschillende weerstanden dus je kunt geleidelijk aan het niveau van je training verhogen.

 

Prestaties en kwaliteit

 

Bespaar enorm op je ruimte. Met één kettlebell vervang je er maar liefst zes. Daarbij is de Bowflex kettlebell goedkoper dan zes losse kettlebells. Een apart rek om al je kettlebells op te bergen is niet meer nodig.

 

Comfort en gebruikersgemak

 

Kies uit vele verschillende mogelijke kettlebell oefeningen. Denk aan kettlebell swings, pull oefeningen, squat varianten zoals de goblet squat of single leg squat en twists om de schuine buikspieren aan te spreken.

 

Een overzicht van kenmerken:

 

  • Mogelijke gewichten: 3.5 - 6 - 9 - 11 - 16 en 18 kg.
  • Vervanger van aantal kettlebells: 6
  • Ergonomische hendel: ja
  • Garantie: 2 jaar
  • Afmetingen kettlebell (L x B x H in cm): 22.4 x 17.8 x 31.8
  • Afmetingen in de doos (L x B x H in cm): 33.7 x 29.8 x 40.6
  • Bruto gewicht: 19.7 kg 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen