Nautilus Nautilus U626 Hometrainer Black Series - met Explore the World

€699,00
Artikelnummer: 100739
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 2 tot 6 werkdagen

Heeft u het product ergens anders goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op.

 

De Nautilus U626 Hometrainer Black 2018/2019 is nu voorzien van RideSocial en maar liefst 29 trainingsprogramma's. Met het fraaie zwarte ontwerp is dit DE hometrainer voor intensief thuisgebruik tot wel 12 uur per week en vier verschillende gebruikers. De U626 is voorzien van een perimeter verzwaard vliegwiel waardoor de beweging soepeler dan ooit is. Verbind de computer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en geniet van vele extra's waaronder RideSocial en Virtual Reality.

Na het koppelen met uw smart apparaat zullen alle gegevens op basis van de gekozen gebruiker worden gesynchroniseerd met uw apparaat zodat u volledig op de hoogte bent van uw dagelijkse calorieverbruik.

Compatible met de app RIDE SOCIAL

v1_1280_fDBodObUNnJ2.png

Download gratis de app en fiets een bijna onbeperkt aantal routes vanuit uw eigen huis. Wilt u weten hoe u uw smartphone of tablet kunt koppelen? Neem dan even contact op met uw Nautilus dealer of met ons.

Zodra u eenmaal bent gekoppeld kunt u tevens gebruik maken van de app RideSocial om virtueel en met vrienden door de natuur te fietsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U blijft altijd gemotiveerd en samen met de U628 kunt u het maximale uit uw trainingen en potentie halen.

RideSocial

De twee LCD schermen voorzien u naast uw tablet van alle benodigde trainingsinformatie. Wist u ook dat Nautilus een eigen app heeft? En dat deze volledig te synchroniseren is met de Apple Health Kit? Indien u van goede muziek houdt tijdens het trainen dan is deze hometrainer tevens voorzien van ingebouwde speakers.

Overzicht specificaties:

Model: U626 
Artikelcode: 100739
Design: hometrainer met elektrisch remsysteem 
Vliegwiel: Vliegwiel: 3.5 kg Hybride HIIT systeem 
Weerstand: Elektromagneet – computergestuurd 
Aantal weerstanden: 25 
Console display: 3" x 5" Blue backlit LCD hoofdscherm; 1" x 5" tweede scherm 
Aantal programma's: 29 
Soort programma's: 29x: 12 profielen, 9 HRC hartslag gestuurd (4 beginner; 4 geavanceerd; 1 individueel), 4 individueel instelbaar, 2 fitness tests, 1 hersteltest, 1 quick start (snelstart) en vele extra opties 
USB oplaadpunt: ja 
Hartslagmeting: contactsensoren en telemetrisch, borstband optioneel verkrijgbaar
Ventilator: ja, 3 verschillende standen 
Bluetooth Connectivity: ja 
Bidonhouder: ja 
Boekenrek: ja 
Speakers: ja 
Zadel: horizontaal en verticaal verstelbaar 
Stuur: volledig roteerbaar 
Stroom: AC adapter 9v 1,5a 50/60 Hz 
Maximaal gebruikersgewicht: 136 kg 
Extra informatie: Nautilus DualTrack: twee LCD schermen om tot 13 verschillende trainingswaarden te bekijken. Duurzame speakers; USB oplaadmogelijkheid; MP3 input; 10 sneltoetsen voor verstellen weerstand, Bluetooth smart connectivity om uw data te synchroniseren met Nautilus Connect, de Nautilus Trainer App en MyFitnessPal. GS gecertificeerd. 
Afmetingen opgebouwd: 106.2 x 55 x 146.3 cm 
Netto gewicht: 31.1 kg 
Afmetingen in doos: 104.1 x 33 x 57.8 cm 
Bruto gewicht: 32.2 kg. 
EAN: 0708447912268

0 sterren op basis van 0 beoordelingen