Verzenden & retourneren

De verzendkosten voor een bestelling tot 23 kg zijn €6,95. Indien uw pakket zwaarder is dan 23 kg zijn de verzendkosten €8,95. Bestellingen boven de €50 verzenden wij gratis. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling bij ons in de winkel af te halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Retourneren
Is het toch niet het product zoals u gewenst had of wilt u de bestelling annuleren? Dat is uiteraard geen probleem.

Wilt u uw geplaatste bestelling annuleren en heeft u deze nog niet ontvangen? Neem even telefonisch contact met ons op, dan maken wij de annulering voor u in orde. Mocht u op zoek zijn naar een ander product, helpen we u graag telefonisch verder.

Heeft u uw bestelling per post ontvangen maar is hij niet zoals u gehoopt had? Dan kunt u het product altijd binnen 14 dagen kosteloos in de winkel retourneren. Is dit niet mogelijk voor u? Dan kunt u het pakket ook altijd per post retourneren. Hiervoor kunt u het retourformulier downloaden

Wilt u een fitnessapparaat retourneren, neem dan telefonisch contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Wij komen het apparaat dan op de afgesproken tijd bij u ophalen.