Verzenden & retourneren

De verzendkosten voor een bestelling tot 23 kg zijn €6,95. Indien uw pakket zwaarder is dan 23 kg zijn de verzendkosten €8,95. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling bij ons in de winkel af te halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Retourneren
Is het toch niet het product zoals u gewenst had of wilt u de bestelling annuleren? Dat is uiteraard geen probleem. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u uw geplaatste bestelling annuleren en heeft u deze nog niet ontvangen? Neem even telefonisch contact met ons op, dan maken wij de annulering voor u in orde. Mocht u op zoek zijn naar een ander product, helpen we u graag telefonisch verder.

Heeft u uw bestelling per post ontvangen maar is hij niet zoals u gehoopt had? Dan kunt u het product kosteloos in de winkel retourneren. Is dit niet mogelijk voor u? Dan kunt u het pakket ook altijd per post retourneren. Hiervoor kunt u het retourformulier downloaden

Wilt u een fitnessapparaat retourneren, neem dan telefonisch contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Wij komen het apparaat dan op de afgesproken tijd bij u ophalen.