Huren

Bij NiemanSports zoeken we naar persoonlijke oplossingen, welke apparatuur past bij u en uw doelen? Naast het geven van een persoonlijk advies is het mogelijk om een apparaat voor een bepaalde tijd te leasen, waardoor u deze optimaal kunt proberen en bepalen of het apparaat de juiste keuze is. Wij bieden deze optie als één van de enige aanbieders op de markt aan, omdat we u graag optimale service en sportplezier wensen.

Neem contact op

Exclusieve koopmogelijkheid
Bent u na de huurperiode helemaal overtuigd van het product en wilt u het houden? Geen probleem, want bij al onze huurcontracten bieden wij aan het einde van de huurperiode de mogelijkheid om het product te kopen. U ontvangt dan een persoonlijk aanbod. Niet helemaal overtuigd geraakt van het gekozen apparaat? Dan kijken we graag met u naar een alternatief.

Assortiment
U heeft de keuze uit een breed assortiment van verschillende cardioapparaten zoals: hometrainers, crosstrainers, loopbanden en roeiers van topmerken zoals: Tunturi en Life-fitness. Voor de meeste apparatuur geldt een minimale huurperiode van 3 maanden met uitzondering van hometrainers, deze kunt u ook per dag of week huren.

De specificaties voor het leasen zijn afhankelijk van het apparaat en bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Heeft u al een voorkeur voor een soort fitnessapparaat? Stuur ons een bericht via e-mail of Whatsapp, dan maken wij een voorstel voor u. 

Fitnessapparatuur kopen
Wilt u toch liever direct de apparatuur kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk, zowel via de webshop als bij ons in de showroom. Samen plannen we een passend moment voor de eventuele bezorging en montage zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met het realiseren van uw doelen.

Kopen of leasen? NiemanSports biedt dé oplossing voor u om uw sportwens thuis te kunnen vervullen! Heeft u interesse of wilt u graag advies op maat, aarzel niet en neem contact op.

Neem contact op