Huren

Bij NiemanSports zoeken we naar persoonlijke oplossingen, welke apparatuur past bij u en uw doelen? Naast het geven van een persoonlijk advies is het mogelijk om een apparaat voor een bepaalde tijd te leasen, waardoor u deze optimaal kunt proberen en bepalen of het apparaat de juiste keuze is. Wij bieden deze optie als een van de enige aanbieders op de markt aan, omdat we u graag optimale service en sportplezier wensen.

Bent u na de huurperiode helemaal overtuigd van het product, en wilt u hem houden? Geen probleem, want bij al onze huurcontracten bieden wij aan het eind van de rit koopmogelijkheid met een persoonlijk deal. Niet helemaal overtuigd geraakt van het gekozen apparaat? Dan kijken we graag met u naar een alternatief.

U heeft hierbij de keuze uit een breed assortiment van verschillende cardioapparaten zoals: hometrainers, crosstrainers, loopbanden en roeiers van topmerken zoals: Tunturi en Life-fitness.

*Voor de meeste apparatuur geldt een minimale huurperiode van 3 maanden met uitzondering van hometrainers, deze kunt u ook per dag of week huren.

 

De specificaties voor het leasen zijn afhankelijk van het apparaat en bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Heeft u al een voorkeur voor een soort apparaat is het altijd mogelijk om uw aanvraag via mail of Whatsapp bij ons kenbaar te maken, zodat we al een voorstel in orde kunnen maken.

Wilt u toch liever direct de apparatuur kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk, zowel via de webshop als bij ons in de showroom. Samen plannen we een passend moment voor de eventuele bezorging en montage zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met het realiseren van uw doelen.

Kopen of leasen? NiemanSports biedt dé oplossing voor u om uw sportwens thuis te kunnen vervullen! Heeft u interesse of wilt u graag advies op maat, aarzel niet en neem contact op.

Neem contact op