Over ons

Bij NiemanSports kunt u voor verschillende fitnessvraagstukken terecht, zowel zakelijk als particulier.

 

ADVIES, VERKOOP EN ONDERHOUD FITNESSAPPARATUUR

Overweegt u om thuis aan de slag te gaan met sporten? Wellicht loopt u tegen verschillende vragen aan, welk trainingstoestel is het beste voor u? Welke manier van trainen past het beste bij u en uw doel? Freek Nieman geeft u graag een gedegen en professioneel advies over de beste fitnessoplossing voor u. Wij zijn gespecialiseerd in thuis trainen en bedrijfsfitness.

Om een beter beeld te krijgen bij uw motivatie om aan de slag te gaan met thuissporten stel ik u de vraag: ‘’Met welk doel wilt u gaan trainen?”

Hierbij kunt u denken aan:

  • Verbeteren van de conditie
  • Opbouwen spiermassa
  • Gewichtsverlies
  • Recreatief sporten,
  • Ontspanning,
  • Medisch doel, bijvoorbeeld versterken van rug of knie, verbeteren van functie schouder, rug of knie
  • Beweging i.v.m. een aandoening zoals diabetes, osteoporose, etc.

Het trainingstoestel en trainingsadvies moet persoonlijk afgestemd zijn, dan is de garantie voor het regelmatig trainen het grootste. Bij aanschaf van een apparaat is het daarom belangrijk dat het toestel makkelijk is in het gebruik, een goede kwaliteit heeft, niet instabiel is of kraakt. Dus een bepaald kwaliteitsniveau is noodzakelijk. NiemanSports heeft daarom een verantwoord goede kwaliteit apparatuur in meerdere prijsklassen. Daarnaast verkopen we vaak zeer goed toepasbare occasions, op deze manier kunt u laagdrempelig en met relatief lage kosten een start maken met thuis trainen.

NiemanSports verzorgt de advisering, installatie, montage, levering en eventueel ook (periodiek) onderhoud.

Neem contact op

 

PERSONAL-TRAINING

NiemanSports werkt volgens het NASM-principe. Dit houdt in dat er eerst een intake assessment plaatsvindt voordat wij beginnen met de training. Tijdens het assessment kunnen wij al snel zien of er over- of onder compenserende spieren zijn waarop het trainingsschema wordt aangepast. Voor u betekent dit dat we echt een op maat gemaakte training kunnen verzorgen. In de eerste fase wordt er voornamelijk gewerkt aan het verbeteren van lichaamshouding, spieruithoudingsvermogen, core-training, balans en reactieve-training. Hierbij is voornamelijk de basis van de lichaamshouding van evident belang om in de toekomst de kans op blessures te verminderen. Hierdoor kunt u optimaal sporten en langdurig genieten van de resultaten.

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan, in een persoonlijk gesprek kunnen wij samen een plan opstellen om daadwerkelijk uw gewenste resultaten te bereiken. Een adviesgesprek aanvragen kan per mail, telefonisch of via Whatsapp.

Contactgegevens:
Telefoon & Whatsapp: +31639219172
E-mail: [email protected]