Tunturi Platinum Core Treadmill

€4.829,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Tunturi Platinum Core Loopband
De Tunturi Platinum Core Loopband is een unieke, professionele loopband met veel verschillende trainingsmogelijkheden, van hardlopen tot power sled-training en revalidatie. Je kunt kiezen uit 57 programma's. Het is een robuust apparaat voor intensief gebruik.

Voordelen

  • Alles-in-1 loopband: power sled-training, hardlopen en revalideren op één apparaat.
  • Sled met bungee-weerstandsbanden voor optionele, extra weerstand.
  • 5 sled programma’s en 52 loopbandprogramma’s voor gevarieerde trainingsopties.
  • Kracht-test die meet hoeveel kracht je zet, uitgedrukt in wattage en afgelegde afstand.
  • Limit mode en backward walking modus
  • Power sled training
  • Gebruik de core bar aan de voorzijde van de loopband om te duwen of, als je achteruit loopt, te trekken. De core bar heeft twee standen, los en vast, die elk kunnen worden ingesteld met de 'pop pin'. De weerstand kan worden ingesteld van 1 - 100%. Voor een extra uitdaging kun je de bungee weerstandsbanden aan het toestel bevestigen.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. 

De hellingshoek van jouw loopband synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Kracht test
Train 30, 60, 90 of 120 seconden op 100% weerstand. De loopband meet en toont hoeveel kracht, weergegeven in wattage, wordt uitgeoefend, samen met de afgelegde afstand. Deze unieke functie maakt het apparaat zeer geschikt voor HIIT- en Cross Fit-trainingen.

Limit Mode
Speciaal programma met een unieke startsnelheid van 0,1 km/u en een maximumsnelheid van 2,5 km/u. De monitor geeft de afgelegde afstand per meter weer, in plaats van de gebruikelijke 100 meter. Dit zorgt voor zeer nauwkeurige trainingsdata voor zowel lichte als zware revalidatietraining.

Achteruit lopen
Speciaal programma met hetzelfde bereik als de limit mode (een snelheid van 0,1 tot 2,5 km/u), waarbij de loopmat letterlijk de andere kant op beweegt. Achteruit lopen is een goede fysiotherapie oefening, die kan worden gecombineerd met een helling om heuvelafwaarts te lopen in plaats van heuvelopwaarts.

Compatibel met Zwift
Deze Tunturi trainer is compatibel met Zwift. Dit betekent dat de snelheid van de video zich aanpast op het tempo waarin jij traint. Ook de parameters van je training worden realtime gedeeld met Zwift, zodat je een goed overzicht krijgt van je vorderingen.

Algemeen
Motor 3,0 PK AC
Snelheid 0,1 - 2,5 Km/u (±0,1) / 0,5 - 20,0 Km/u (±0,1)
Loophoek 0 - 15 (±1)
Loopvlak B 56 x L 156 CM
Loopplaat 21 mm (HDF)
Voeding 230 V / AC
Inklapbaar Nee
Schokde... T-Flex
Afmeting... L 196 B 88 H 149 CM
Productg... 142 KG
Max. geb... 150 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen