Tunturi Tunturi Cardio Fit R60w Rower

€702,00
Artikelnummer: 19TCFR6000
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Neem contact op voor voorraad- en levertijdinformatie

Roei je fit!
Er zijn weinig oefeningen waarbij je meer spieren in je lichaam gebruikt dan bij het roeien. De roeioefeningen kunnen nu heel eenvoudig thuis uitgevoerd worden op de Tunturi Cardio Fit R60W Roeier. Een full body work-out zonder dat je daar het huis voor hoeft te verlaten!

Voordelen Tunturi Cardio Fit R60W Roeier
✔ Realtime trainingsinformatie via de 5,5 inch LCD monitor
✔ Keuze uit verschillende programma’s
✔ Bepaal zelf de weerstand met de hoeveelheid water in de tank
✔ Dubbele rail voor optimale stevigheid, comfort en stabiliteit

Je eigen unieke oefening
De Tunturi Cardio Fit R60W is een roeier die je naar eigen niveau of wens kunt aanpassen. Kies uit één van de drie beschikbare programma’s: quick start (snelle start), race mode (race tegen een virtuele tegenstander op het scherm) of recovery (herstel). Naast de verschillende programma’s kun je ook de weerstand zelf bepalen door de watertank te vullen met water. De hoeveelheid water in de tank is bepalend voor het niveau (één tot en met zes). Op deze manier ervaar je de echte roeibeleving!

Resultaten
Op de geïntegreerde LCD monitor lees je eenvoudig alle realtime verrichtingen van de oefeningen af. Deze monitor geeft de snelheid, de tijd, de afstand, de hartslag, het aantal verbrande calorieën, het aantal roeislagen (totaal en per minuut) en de tijd per vijfhonderd meter weer. Op deze manier kun jij nauwkeurig de prestaties bijhouden en vergelijken met de voorgaande oefeningen.

Via een analoge verbinding koppel je eenvoudig je externe hartslagmeter.

Comfortabel roeien
De Tunturi Cardio Fit R60W Roeier beschikt over een dubbele rail. Deze dubbele rail zorgt voor extra stabiliteit, stevigheid en comfort tijdens de roeioefeningen. Nadat je je oefeningen afgerond hebt kun je de roeier eenvoudig opbergen. Door de transportwieltjes onder het apparaat is deze gemakkelijk te verplaatsen. Om ruimte te besparen kun je de Tunturi Cardio Fit R60W ook rechtop opbergen.

Producteigenschappen:
• Verstelbare 5,5 inch LCD monitor
• Realtime weergave trainingsinformatie
• Dubbele rail
• Keuze uit drie verschillende programma’s
• Instelbaar weerstandslevel (level 1 tot level 6)
• Mogelijkheid tot koppelen analoge hartslagmeter (5.0 – 5.4 KHZ)
• Kan rechtop opgeborgen worden
• Voorzien van transportwieltjes

0 sterren op basis van 0 beoordelingen