Toorx brx 3000 upright bike

€1.099,00
Beschikbaarheid: In backorder

Een perfecte ergometer voor een revalidatieproces door de lage instap van de BRX-3000. Maar ook in de fitness ruimte van bedrijven is deze ergometer een perfecte toevoeging.

Eenvoudigen te koppelen via bluetooth met een van uw apparaten, zo kunt u op het display gebruik maken van diverse apps. Bijvoorbeeld met de Kinomap en iConsole apps. Haal de totaalbeleving in huis, alsof u de route zelf rijd.

Eigenschappen:
Verstelbare display, deze kan per millimeter gekanteld worden om zo altijd een perfect afleesbare positie te hebben.
- Het aantal trainingsniveau's van deze ergometer is 32, opgebouwd uit verschillende categoriëen. Denk hierbij aan automatische, hartslaggestuurde, recovery en race training

iConsole:
Van een hometrainer uit dit segment mag u verwachten dat het voldoet aan de modernste eisen. Toorx verbindt! De iConsole biedt u de mogelijkheid middels uw smartphone of tablet in te loggen op diverse online trainingsprogramma’s. Maar u kunt het zichzelf natuurlijk ook wat aangenamer maken door te genieten van uw favoriete serie.

Kinomap:
Wanneer u gebruik maakt van Kinomap kunt u rekenen op een adaptieve weerstand, dit wil zeggen dat het toestel de weerstand regelt aan de hand van het terrein waar u fietst in de app. Fietst u omhoog wordt het dus automatisch zwaarder. Voor optimale beleving van de app en uw workout. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen