Life Fitness Life Fitness Platinum Club Series Flexstrider variabele paslengte met Discover SE3HD Console in Black Onyx

€13.495,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 2 tot 6 werkdagen

De Life Fitness Platinum Club Series Discover SE3HD Flexstrider geeft u een elliptische beweging die perfect uw natuurlijke voetstap na bootst. U stelt de paslengte in tot 91,4 cm op de afstand die bij uw lichaam past. Dit geeft u een biomechanisch correcte beweging die veel beter bij uw lichaam aan sluit dan andere crosstrainers en veel geschikter is om te rennen of te joggen. De technische kwaliteit van de Flexstrider is fantastisch. Dit is thuis sporten op een apparaat dat u in een luxe fitness club kunt tegen komen. De Flexstrider is belastbaar tot 181 kg, heeft een lage opstap en extra grote veilige anti-slip pedalen.

Deze unieke trainer geeft u een effectieve training met tal van mogelijkheden om uw oefening aan te passen op uw eigen behoeftes. U schakelt tussen de 26 weerstand niveaus op het console of met de knoppen op de bewegende armen. U loopt door prachtige interactieve omgevingen met de LifeScape trainingen en houdt wedstrijden met uw vrienden via Explore the World. Voor de afleiding schakelt u het display in als televisie. Verschillende ingebouwde entertainment apps zoals Netflix en Hulu vergroten uw televisieplezier. Internetten kan ook en de Flexstrider SE3HD heeft zelfs een aantal spelletjes zoals Mahjong ingebouwd.

Gebruik de gratis LFConnect app om uw trainingsresultaten op te slaan en bij te houden. LFConnect houdt niet alleen uw activiteit op de Flextrainer bij, maar ook de afstanden die u buiten af legt. Als u LFConnect op uw telefoon zet, gebruikt deze app de GPS functie van uw telefoon om afstanden te meten en de calorie verbranding te berekenen. LFconnect geeft u de mogelijkheid om wekelijkse trainingsdoelen in te stellen en geeft uw voortgang aan. LFConnect is niet alleen een apps, maar ook een platform waarmee u toegang krijgt tot een groot aantal apps van onafhankelijke andere partijen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen