Gero Fitness Leg Press EA (11250)

€6.279,90
Artikelnummer: 11250
Beschikbaarheid: In backorder

De LegPress Easy Access is een toestel voor beendrukoefeningen waarbij rekening is gehouden dat iedereen makkelijk en veilig kan plaatsnemen op de LegPress en op verantwoorde wijze beendruk oefeningen kan uitvoeren.
Bij het ontwerpen van de LegPress Easy Access zijn wij uitgegaan van een gebruiker die je niet vaak zal tegenkomen in een fitnesscentrum. Als eerste valt de drempelloze toegang op, hierdoor kunnen ook mensen die vanwege leeftijd of lichamelijke beperking minder makkelijk over een obstakel kunnen stappen makkelijk plaatsnemen op het toestel. De aluminium handgrepen geven net dat beetje extra steun tijdens het op- en afstappen.

Door de instelbare rugleuning is de LegPress Easy Access goed te gebruiken voor mensen met overgewicht, door iets schuin achterover te zitten komt er meer ruimte tussen de buik en de bovenbenen. Ook mensen met heupproblemen kunnen makkelijker plaatsnemen op een zitting die iets achterover staat waardoor er een betere start-hoek van de oefening ontstaat.
De opklapbare armliggers en de instelbare schouderkussens geven tijdens het oefenen een extra veilig gevoel. De instelbare voetplaat zorgt er voor dat de begin houding optimaal kan worden ingesteld.

De LegPress is voorzien van een veelzijdig instelbare stoel voor een eenvoudige instap en een goede ondersteuning tijdens het trainen.zowel de onderrugzitting als de bovenrugzitting kan in graden worden ingesteld. De 2 schouderkussens kunnen in hoogte worden ingesteld. Beide armleggers aan linker en rechterzijde kunnen worden opgeklapt tijdens het op- en afstappen. Voor het trainen met één been kan een uitschuifbare beensteun worden uitgeschoven waarop het been wat niet traint kan rusten.

De LegPress is voorzien van een grote robuuste voetplaat. Door het instellen van de schuinte en de hoogte waarop de voeten op de voetplaat worden geplaatst kan een ideale houding worden bereikt. De extra grote voetplaat kan in graden worden ingesteld en de haksteunen kunnen op hoogte worden ingesteld. Bovenop de voetplaat zit een extra handgreep gemonteerd zodat een gebruiker extra steun heeft tijdens het op- en afstappen van de LegPress

 
Afmeting verpakking (pallet) 190x80x170cm (LxBxH)
Gewicht +/- 200kg
Oppervlakte toestel 190x80cm
Trainingsoppervlakte toestel circa 200x100cm
Materiaal staal, overwegend koker 80x30mm
Kleur aluminium grijs - Ral 9007
Weerstand 100kg gewichtstapel, per 5kg instelbaar
Topblokbeugel ja, inclusief 0,5kg en 1,25kg gewichten
Steekblokkenlift nee
Bekleding zwart Boltaflex
Zithoogte circa 50cm
Oefenen rechtstreeks vanuit de rolstoel nee
Stroomaansluiting nee
Garantie 1 jaar op materiaal- en constructiefouten
Levertijd 2-5 weken
0 sterren op basis van 0 beoordelingen