Inspire Inspire FT2 Functional Trainer - inclusief trainingsbank

€5.499,00 €5.499,00
Artikelnummer: F3638
Beschikbaarheid: In backorder

De Inspire FT2 Homegym is zowel een Functional Trainer als Smith Machine ineen. Het mooie aan de FT2 is dat hij dit mogelijk maakt zonder gebruik te maken van gewicht schijven. De FT2 maakt namelijk gebruik van de gewichtsblokken aan beide zijkanten en een geïntegreerde halterstang.
Met de Inspire FT2 kunt u voortaan in elke gewenste richting bewegen waardoor u uw lichaam zo optimaal mogelijk kunt trainen. Door deze bewegingsvrijheid is de Inspire FT2 ook zeer geliefd in diverse fysiopraktijken.

Inspire FT2 krachtstation 

ons meest verkochte en wellicht ook het meest uitgebreide station is een genot om mee te trainen.

installatie van dit station vraagt enige kennis en geduld.

uiteraard kunnen wij dit voor u vakkundig monteren, ook op etage.

wij monteren deze meer dan regelmatig en voor de uitgebreide uitleg wat betreft de mogelijkheden zit u bij NiemanSports ook aan het goede adres.

onze Personal-trainer kan op locatie in overleg 1 of meerdere trainingen met u doorlopen.

De Inspire FT2 heeft aan beide kanten maar liefst 75kg aan gewichtsblokken, een totaal dus van maar liefst 150kg aan trainingsgewicht! Voor de kleinere stapjes in gewicht kunt u gebruik maken van de twee lichtere gewichtjes van 2,3kg. Deze dienen aan de magnetische gewichtspin gehangen te worden. Uniek aan de Inspire FT2 is de mogelijkheid om de twee verstelbare pulleys te koppelen aan de rode halterstang. Hiermee wordt het trainingsgewicht maar liefst verdubbeld! Mocht dit voor u nog niet genoeg zijn dan kunt de FT2 upgraden naar standaard 2x90kg.

Alle pulleys hebben een ratio van 1:2, het werkelijke gewicht wordt dus gehalveerd per pulley. Als u beide kanten gebruikt wordt dit weer verdubbeld.
Dit toestel wordt geleverd inclusief trainingsbank en alle mogelijke accessoires.

Eigenschappen van de Inspire FT2

 • Frame: Zware rechthoekige en ronde stalen buizen.
 • Poedercoating: De elektrostatische poedercoating biedt een duurzaam en onderhoudsvrije afwerking.
 • Lagers: Precisie stalen kogellager systeem zorgt voor een soepele, onderhoudsvrije werking.
 • Katrollen: Glasvezel versterkt nylon.
 • Dual gewichtsblokken: De dubbele gewichtstapels kunt u aan elke kant van het lichaam onafhankelijk van elkaar te werken aan een meer evenwichtige training.
 • Gewichtstapels: 2x75kg en magnetische gewichtenpin voor de veiligheid.
 • 75 oefenmogelijkheden.
 • De FT2 Homegym maakt aan weerszijden gebruik van een verstelbare pulley. Deze pulley is in diverse hoogtes te verstellen, 32 posities variërend van 34cm tot 186cm.
 • De pull up bar is in diverse hoogtes monteer baar om zo ook in de ruimtes te passen waar het plafond wat lager is (minimale hoogte 210cm, maximale hoogte 223cm).
 • De Inspire SCS Bench is standaard voorzien van:
  Inspire SCS Leg Extension (voor het trainen van uw billen en benen)
  Inspire Leg extension Conversion Kit. Met dit hulpmiddel kunt u de leg extension koppelen aan de gewichtsblokken van de FT2
 • Optioneel verkrijgbaar: Inspire Preacher Curl (voor het trainen van uw armspieren)

Bij NiemanSports in Geleen bent u aan het juiste adres, wij leveren en monteren dit complete station op iedere gewenste etage.

graag contact om de mogelijkheden samen door te spreken, prijzen montage zijn afhankelijk van de omstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen