Gero Fitness GeroBank (10210)

€1.300,75
Artikelnummer: 10210
Beschikbaarheid: In backorder

De GeroBank kan als stand-alone, in combinatie met ballen, gewichten of elastieken, gebruikt worden voor het uitvoeren van diverse oefeningen. De Gerobank kan ook worden gebruikt in combinatie met de multitrainer van GeroFitness: Gerotatie.
De Gerobank is voorzien van 4 stuks geremde zwenkwielen waardoor de bank gemakkelijk door de hele ruimte heen en weer kan worden gereden. De rugleuning kan in schuinte worden ingesteld van volledig vlak naar bijna 90 graden omhoog. Aan de zijkant van de bank zitten handgrepen zodat de gebruiker extra houvast heeft. Omdat de totale zithoogte van de bank hoger is als een normale stoel of bank is er een uitschuifbare voetensteun gemonteerd waarop de gebruiker zijn voeten kan plaatsen voor meer steunen.

Met behulp van een trek/draaiknop kan de rugleuning in verschillende graden worden ingesteld. Na het instellen kan de knop worden aangedraaid om speling van de rugleuning te voorkomen

De GeroBank heeft een zithoogte van 60cm waardoor het op- en afstappen makkelijk gaat. Om te voorkomen dat de gebruiker met de voeten boven de grond 'bungelt' is er een uitschuifbare voetensteunen gemonteerd waarop de voeten kunnen worden geplaatst tijdens het oefenen.

Gerofitness gebruikt Boltaflex bekleding voor de zittingen en rugleuningen. De bekleding heeft een actieve bacteriewerendheid en is bestendig tegen desinfecteringsmiddelen. Het is makkelijk te reinigen met warm water en een zeepoplossing
 
Op GeroFitness toestellen zitten de herkenbare rode trek & draaiknoppen.
Draai de knop los door 1 slag linksom te draaien. Trek de knop omhoog en verstel de positie. Zodra u hoort dat de pen van de knop in het gaatje klikt draait u de knop een slag naar rechts tot de knop weer vast zit. Door het aandraaien haalt u de speling weg.
 
Alle stalen onderdelen van de GeroFitness toestellen worden voorzien van een aluminium grijze poedercoating met de kleurcode RAL9007. De poedercoating zorgt voor een duurzame bescherming tegen corrosie en beschadigingen en kan met warm water met een zeepoplossing worden schoon gemaakt.
 
Afmeting verpakking (pallet) 120x80x130cm (LxBxH)
Gewicht +/- 40kg
Oppervlakte toestel 80x50cm
Trainingsoppervlakte toestel -
Materiaal staal, overwegend koker 40x40mm
Kleur aluminium grijs - Ral 9007
Weerstand -
Topblokbeugel -
Steekblokkenlift -
Bekleding zwart Boltaflex
Zithoogte circa 60cm
Oefenen rechtstreeks vanuit de rolstoel -
Stroomaansluiting nee
Garantie 1 jaar op materiaal- en constructiefouten
Levertijd 2-5 weken
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen