Gero Fitness Compactrower V2 (11410)

€4.604,05
Artikelnummer: 11410
Beschikbaarheid: In backorder

De Compactrower is absoluut de kleinste Legpress/roeimachine met hele eenvoudige instap via draaibare stoel. Met een vloeroppervlakte van slechts 190x70cm en een hoogte van 150cm past de Compactpress in elke oefenzaal. De draaibare stoel is voorgevormd en geeft veel steun aan de gebruiker, de armleuningen geven extra steun tijdens het op- en afstappen.De stoel van de Compactrower is instelbaar op beenlengte waardoor de geschikt is voor mensen van 150 tot 190cm.
De twee voetsteunen zijn onafhankelijk draaibaar en kunnen op verschillende hoogtes worden ingesteld. De laagste stand van de voetsteunen is geschikt voor gebruikers die meer moeite hebben om hun voet op te tillen. De voetsteunen zijn uitgevoerd met klittenband om de voet vast te zetten tijdens de oefening.

De beendrukbeweging en de armbeweging zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

de Compactrower wordt uitgevoerd met 50kg steekgewicht die in stappen van 5kg (voor de beenoefening) en stappen van 2,5kg (armbeweging) kan worden ingesteld en kan worden gebruikt voor de volgende oefeningen;

  • alleen een beendrukbeweging
  • alleen een armbeweging
  • gecombineerde arm-been beweging

De onderplaat voor de stoel beweegt mee met de stoel waardoor er ook met één been kan worden in plaats van twee benen. Ook tijdens oefeningen met de armen kunnen de voeten op deze plaat blijven staan.

Opstappen op de Compactrower is heel makkelijk gemaakt door de draaibare stoel. De twee armleggers naast de stoel geven steun bij het op- en afstappen en geven gelijktijdig een veilig gevoel tijdens de training
De grote voetplaat beweegt met de stoel mee naar voren en achter. De beenoefeningen kunnen ook worden uitgevoerd met één been, het andere been rust dan op de voetplaat.
De afstand tussen de stoel en de voetsteunen is heel ruim instelbaar waardoor de Compactrower geschikt is voor lange en korte mensen.

Roeibeweging kan worden uitgevoerd met behulp van de enkele handgreep. de weerstand van de handgreep kan met stappen van 2,5kg worden verzwaard tot een maximum van 25kg
De beenbeweging wordt uitgevoerd door de stoel weg te drukken terwijl de voeten op de voetsteunen staan. De voetsteunen zijn vrij draaibaar en kunnen in hoogte worden ingesteld.

Afmeting verpakking (pallet) 190x70x170cm (LxBxH)
Gewicht +/- 125kg
Oppervlakte toestel 190x70cm
Trainingsoppervlakte toestel circa 200x90cm
Materiaal staal, overwegend koker 60x40mm
Kleur aluminium grijs - Ral 9007
Weerstand 1x 50kg gewichtstapel, per 5kg instelbaar
Topblokbeugel ja, inclusief 0,5kg en 1,25kg gewichten
Steekblokkenlift nee
Bekleding zwarte kuipstoel
Zithoogte ca 45 cm
Oefenen rechtstreeks vanuit de rolstoel nee
Stroomaansluiting nee
Garantie 1 jaar op materiaal- en constructiefouten
Levertijd 2-5 weken
0 sterren op basis van 0 beoordelingen