Gero Fitness Adapt2Row (14620)

€719,95
Artikelnummer: 14620
Beschikbaarheid: In backorder

Roeien is de ultieme training voor het gehele lichaam. Voor mensen in een rolstoel is het plaatsnemen op een conventionele roeimachine echter een hele uitdaging en in sommige gevallen zelfs onmogelijk.
Met de introductie van de Adapt2Row heeft Gerofitness het roeien op een Concept2 roeimachine toegankelijk gemaakt voor iedereen. De Adapt2Row wordt gekoppeld met een bestaande Concept2 roeimachine en vervolgens kan er rechtstreeks vanuit de rolstoel worden geroeid. Voor het koppelen van de Adapt2Row is geen gereedschap nodig. Ook het terugzetten van de originele rail van Concept2 kan binnen 1 minuut worden gerealiseerd. De Concept2 roeimachine blijft op deze manier ook beschikbaar voor standaard gebruik. De Adapt2Row is leverbaar voor Concept2 model C en model D. De combinatie van een Concept2 rower en een Adapt2Row zal je bovenlichaam in vorm brengen terwijl je de gezondheid van je gewrichten ondersteunt door de grote variatie aan bewegingen die het roeien vereist. Als je maar een paar minuten per dag hebt om te trainen, zal het roeien een efficiënte, effectieve workout bieden die andere oefeningen simpelweg niet kunnen bieden.

Voor de koppeling van de adapt2Row aan een Concept2 roeimachine gebruiken wij (exclusief) de originele koppeling van de Concept2 roeimachine.

De Adapt2Row kan aan de Concept2 model D of model C worden gekoppeld met het universele koppel-systeem van Concept2. Ook die nieuwe Row-Erg van Concept2 kan rechtstreeks worden gekoppeld aan de Adapt2Row.
Wij verkopen geen Concept2 roeimachines! Voor meer informatie over de aanschaf en het gebruik van de Concept2 roeimachine kunt u terecht op www.concept2.nl of www.concept2.com

Concept2 is een geregistreerd merk en is op geen enkele wijze verantwoordelijk of verbonden met het product Adapt2Row

 

Afmeting verpakking (pallet) 81x36x36 (LxBxH)
Gewicht +/- 20kg
Oppervlakte toestel 81x50cm
Trainingsoppervlakte toestel 200x100cm (incl. roeimachine)
Materiaal staal
Kleur grijs
Weerstand -
Topblokbeugel -
Steekblokkenlift -
Bekleding zwart Boltaflex
Zithoogte -
Oefenen rechtstreeks vanuit de rolstoel ja
Stroomaansluiting nee
Garantie 1 jaar op materiaal- en constructiefouten
Levertijd 2-5 weken
0 sterren op basis van 0 beoordelingen